joi, 16 octombrie 2014

NACELE TRACTABILE - CDP ACCESS

NACELE TRACTABILE - CDP ACCESS

Acestea sunt platforme tractabile cu brat telescopic folosite pentru lucru la inaltime, ce pot fi transportate de la o locatie la alta si care sunt instalate cu mare usurinta, folosind sistemul de calare hidraulic.

Sunt caracterizate prin faptul ca ofera multe posibilitati de operare, ceea ce la face extrem de valoroase, atat pentru munca la joasa inaltime cat si pentru cea la mare inaltime.

Nacelele tractabile detin un sistem automat de auto-reglare pe orice tip de teren, cu o configurare rapida, ele avand ca rezultat atat startul cat si finalizarea actiunii mult mai rapid.

Platformele tractabile sunt compacte si au greutatea redusa, ceea ce ofera o suprafata de calare redusa, datorita dimensiunilor de gabarit si inaltinilor de la 14 la 17 m pe care le pot atinge. Durabilitatea nacelelor este inca in dezvoltare.

Sasiul lor este rigid, are o baza solida si cale robuste, acest lucru reprezentand o buna solutie pentru toti contractorii mici si mari, contractorii vopsitori, santiere de inchiriere si echipaje de intretinere.

Platformele tractabile sunt extrem de usor de remorcat in spatele unei SUV sau masini de teren. Configurarea echipamentului in mai putin de 40 de secunde se datoreaza calelor hidraulice cu auto-reglare automata, in acest fel avand mai mult timp de lucru si mai putin timp petrecut cu montajul.

In concluzie, bratul telescopic impreuna cu rotirea platformei si cu sistemul de calare hidraulic ajuta la obtinerea unei productivitati maxime, iar comenzile proportionale le fac foarte simplu de operat.

Sistemele de alimentare care sunt disponibile pe aceste nacele tractabile includ motor diesel termic si baterii, in acest fel combinandu-se beneficiile a doua surse importante de energie in aceasi utilaj care este folosit.

Acest articol a fost oferit de catre CDP Access Romania - Web: www.cdpaccess.ro