sâmbătă, 13 decembrie 2014

IMPORTANTA UTILAJELOR IN INDUSTRIA CONSTRUCTIILOR

IMPORTANTA UTILAJELOR IN INDUSTRIA CONSTRUCTIILOR

La ora actuala exista o multime de firme specializate atat in vanzarea de utilaje utile in constructii cat si inchirierea acestora. Aceste tipuri de utilaje se gasesc intr-o gama variata de modele, acoperindu-se in acest fel orice necesitate in ceea ce priveste domeniul constructiilor.

Scopul principal al acestor firme este de a acoperii aceasta ramura existenta pe piata romaneasca prin punerea la dispozitie a diverselor utilajelor si a serviciilor de calitate prin intermediul echipamentelor foarte bune.

Utilizarea acestor utilaje pe santierele de lucru reprezinta o importanta parte a succesului tuturor proiectelor, datorita increderii oferite si a maximei sigurante. Utilajale care sunt puse la dispozitia clientilor sunt destul de numeroase, printre care enumeram: tractoare, excavatoare, stivuitoare, nacele,  macarale, minimacarale, etc.

Companiile care va ofera astfel de utilaje sunt dotate cu ateliere de reparatii unde personalul are o mare experienta, iar utilajele sunt intretinute la standarde inalte. Exista firme care va ofera de exemplu nu numai inchirieri nacele ci si vanzari de astfel de utilaje extrem de importante pe santierele de lucru, punadu-va totodata la dispozitia dumneavoastra asistenta tehnica mobila, ce asigura rezolvarea tuturor problemelor aparute in orice moment.

Aceste utilaje sunt conduse de operatori specializati atat pentru utilajele folosite in cazul constructiilor civile cat si in cazul lucrarilor edilitare.  In cazul in care exista o defectiune majora a acestor tipuri de utilaje si nu poate sa fie rezolvata in maxim 24 de ore, atunci utilajul va fi ori inlocuit ori se va trimite unul asemanator pentru a se continua lucrarea respectiva.

Pentru a afla mai multe amanunte si pentru a realiza o eventuala achizitionare sau inchiriere a nacelelor, vizitati site-ul www.cdpaccess.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu